A Jogaink Egyesület tevékenysége nem tudna megvalósulni a támogatóink segítsége nélkül, ezért külön köszönjük a Bethlen Gábor Alapítványnak az állandó támogatását!

2022. nov 04

A Bethlen Gábor Alapítvány 2022-ben is segítette az egyesületünk működését, amely támogatás nagymértékben befolyásolta azt, hogy hatékonyabban, gyorsabban tudjuk végezni a munkánkat, és több embert tudjunk elérni, valamint, hogy szélesebb körben jussunk el a célcsoporthoz is.

A Bethlen Gábor Alapítványnak köszönhetően egyesületünk tevékenysége különböző új eszközök (digitális fényképezőgép és állvány, hordozható vetítőgép, tablet stb.) által fog megvalósulni az elkövetkező években. Ezek számottevően hozzá fognak járulni a hosszútávú terveink megvalósításához. A Jogaink egyesület egyik legfontosabb tevékenysége továbbra is az erdélyi magyarok jogvédelme és jogi nevelése.  Ennek a célkitűzésnek a megvalósítása érdekében idén még több eseményen fogunk részt venni, új kiadványunk fog megjelenni, és ezentúl is azon fogunk dolgozni, hogy minél több erdélyi magyar anyanyelvű személynek segítsünk, amikor jogi problémája adódik és szüksége lenne tanácsadásra, útbaigazításra a törvényekkel és különböző eljárásokkal kapcsolatban.

Legfrisebb bejegyzések

Lejárt a VI. Jogi ki mit tud? vetélkedő!

Lejárt a VI. Jogi ki mit tud? vetélkedő!

Április 22-én, szombaton került megszervezésre a VI. Jogi ki mit tud? vetélkedő döntője, online. A döntőbe az első fordulóban az 5 legnagyobb pontszámot elért versenyző jutott be. Az online döntő keretén belül 2 feladatot kaptak a versenyzők, be kellett részletesebben...

5 + 11 =

Share This