A Jogaink Egyesület tevékenysége nem tudna megvalósulni a támogatóink segítsége nélkül, ezért köszönjük a Bethlen Gábor Alapítványnak az állandó támogatását!

2022. jan 08

BGA alapitvany

A Bethlen Gábor Alapítvány 2021-ben is támogatta az egyesületünk tevékenységét, amely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hatékonyabban, gyorsabban tudjuk végezni a munkánkat, és több embert tudjunk elérni, valamint, hogy szélesebb körben jussunk el a célcsoporthoz.

A Jogaink egyesület egyik legfontosabb tevékenysége az erdélyi magyarok jogvédelme és jogi nevelése.  Ennek a célkitűzésnek a megvalósítása érdekében idén még több eseményen fogunk részt venni, új kiadványaink fognak megjelenni, és továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy minél több erdélyi magyar anyanyelvű személynek segítsünk, amikor jogi problémája adódik és szüksége lenne tanácsadásra, útbaigazításra a törvényekkel és különböző eljárásokkal kapcsolatban.

Legfrisebb bejegyzések

Lejárt a VI. Jogi ki mit tud? vetélkedő!

Lejárt a VI. Jogi ki mit tud? vetélkedő!

Április 22-én, szombaton került megszervezésre a VI. Jogi ki mit tud? vetélkedő döntője, online. A döntőbe az első fordulóban az 5 legnagyobb pontszámot elért versenyző jutott be. Az online döntő keretén belül 2 feladatot kaptak a versenyzők, be kellett részletesebben...

12 + 15 =

Share This