Fiatal vállalkozók kézikönyve második kiadás 2021

fiatal vallalkozoi kezikonyve masodik kiadas 2021

Hosszú az út, amíg egy ötletből jól működő vállalkozás lesz. Első lépésben kell egy jó termék vagy szolgáltatás, másodikban egy sor jogi és adminisztratív lépést kell megtenned, hogy a törvényi előírások ne akadályozzák, hanem elősegítsék vállalkozásod megfelelő működését.

Az elsővel kapcsolatosan egy fontos tanácsunk lenne: folyamatosan tanulj és dolgozz, azaz fektess hangsúlyt arra, hogy te fejlődj, és arra is, hogy a terméked, szolgáltatásod fejlődjön.

A másodikkal kapcsolatosan már bővebb információkkal szolgálhatunk, hiszen kiadványunk célja épp azoknak a jogi és adminisztratív lépéseknek a bemutatása, amelyeket végig kell járnod egy vállalkozás elindításához és megfelelő működéséhez.

Egy sikeres vállalkozáshoz önmagában nem elég egy jó termék vagy szolgáltatás. Természetesen ebből indulunk ki, de egy jó vállalkozó sok mindent meg kell tanuljon, ami nélkül a vállalkozása nem működhet. Vállalkozni is tanulni kell!

A vállalkozás komplex tevékenység, gazdasági, pénzügyi, szociális vonatkozásán túl szükséges a jogi oldalát is megvizsgálni, megérteni a szabályokat.

Talán azért olvasod a kiadványunkat, mert van egy jó termék vagy szolgáltatásötleted, amiről úgy gondolod,


lenne piaca, talán azért, mert a saját vállalkozásodat vezeted, vagy szeretnéd, hogy egy nap a magad ura légy. Bármi is legyen az oka, örülünk, hogy keresed az információkat.

Reméljük, ez a kiadvány segít elindulni és megtenni az első lépéseket azon az úton, amely a pénzügyi függetlenségedet fogja majd biztosítani.

Sok sikert kívánunk hozzá!

A szerzők

Lapozz beleTöltsd le

Kiadványaink

Hallgatói kisokos 2022

Hallgatói kisokos 2022

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség és a Kolozsvári Magyar Joghallgatók Szervezete 2021-ben dolgozta fel azt a kutatást, amely a kolozsvári magyar diákok hallgatói jogaival, illetve kötelezettségeivel kapcsolatos ismereteit szándékozta feltérképezni. A kutatás alapjául...

Jogi kisokos első kiadás – 2015

Jogi kisokos első kiadás – 2015

Kedves Fiatalok! A Jogaink Egyesület első kiadványát tartjátok a kezetekben. Egyesületünk egyik legfontosabb feladatának az erdélyi magyar fiatalok jogvédelmét tartjuk. Szeretnénk tanácsokkal, információkkal segíteni ott, ahol jogi problémába botlotok, és szükségetek...

14 + 12 =

Share This