Fiatal vállalkozók kézikönyve

Hosszú utat kell megtenni addig, amíg egy ötletből jól működő vállalkozás lesz. Elsősorban fontos az, hogy legyen egy jó terméked/szolgáltatásod, másrészt egy sor jogi és adminisztratív lépést is meg kell tenned, hogy a törvényi előírások ne akadályozzák, hanem elősegítsék a vállalkozásod megfelelő működését.

Az elsővel kapcsolatosan egy fontos tanácsunk lenne: folyamatosan tanulj és dolgozz, azaz fektess hangsúlyt arra, hogy te fejlődj, és arra is, hogy a terméked, szolgáltatásod fejlődjön.

A másodikkal kapcsolatosan már bővebb információkkal szolgálhatunk, hiszen kiadványunk célja épp azoknak a jogi és adminisztratív lépéseknek a bemutatása, amelyeket végig kell járni egy vállalkozás elindításához és megfelelő működéséhez.

Fontos tudni, hogy egy sikeres vállalkozáshoz önmagában nem elég egy jó termék vagy szolgáltatás. Természetesen ebből indulunk ki, de egy jó vállalkozó sok mindent meg kell tanuljon, ami nélkül a vállalkozása nem működhet.  Vállalkozni is tanulni kell!

Egy vállalkozás komplex tevékenység, gazdasági, pénzügyi, szociális vonatkozásán túl szükséges a jogi oldalát is megvizsgálni, megérteni a szabályokat.

Talán azért olvasod a kiadványunkat, mert van egy jó termék- vagy szolgáltatás-ötleted, amire úgy érzed, vevő lenne a piac, talán azért, mert a saját vállalkozásodat vezeted, vagy pedig szeretnéd, hogy egy nap a magad főnöke légy. Bármi is legyen az oka, örülünk, hogy keresed az információkat.

Reméljük, ez a kiadvány segít elindulni és megtenni az első lépéseket azon az úton, amely a pénzügyi függetlenségedet fogja majd biztosítani.

Sok sikert kívánunk hozzá!

a szerzők

Jogaink Egyesület

Lapozz beleTöltsd le

Kiadványaink

Hallgatói kisokos 2022

Hallgatói kisokos 2022

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség és a Kolozsvári Magyar Joghallgatók Szervezete 2021-ben dolgozta fel azt a kutatást, amely a kolozsvári magyar diákok hallgatói jogaival, illetve kötelezettségeivel kapcsolatos ismereteit szándékozta feltérképezni. A kutatás alapjául...

Fiatal vállalkozók kézikönyve második kiadás 2021

Fiatal vállalkozók kézikönyve második kiadás 2021

Hosszú az út, amíg egy ötletből jól működő vállalkozás lesz. Első lépésben kell egy jó termék vagy szolgáltatás, másodikban egy sor jogi és adminisztratív lépést kell megtenned, hogy a törvényi előírások ne akadályozzák, hanem elősegítsék vállalkozásod megfelelő...

11 + 13 =

Share This