IV. Jogi ki mit tud? avagy te tudsz keretek közt mozogni? 2020-ban is visszatérünk!

2020. okt 07

jogi ki mit tud 2017

Kedves diákok, tanárok, érdeklődők!

Jó hírünk van!

Idén is megszervezzük a Jogi ki mit tud? vetélkedőt, amely ebben az évben (a járványhelyzetre való tekintettel) csak egyetlen fordulóból áll majd. Ha középiskolás diák vagy és kedved van próbára tenni jogi tudásodat, akkor itt a helyed! A feladatlapot otthon kell majd megoldjad, valamint értékes díjakat nyerhetsz, mindezt a szobád kényelméből.

AMIT TUDNOD ÉRDEMES:

– A verseny idén kizárólag online fog lezajlani és 1 fordulóból fog állni, amelynek során egy érdekes feladatsort kell megoldani.

– Másik változás a korábbi fordulókhoz képest, hogy idén kizárólag egyénileg lehet benevezni!

– Bár nem lesz lehetőség idén perszimulációra, attól a jogi eset nem marad el. Már most megsúgjuk, hogy az egyik feladat során egy nagyon érdekes és aktuális esetet kell megvizsgáljatok, ráadásul mindannyian a bíró szerepéből!

Azt is eláruljuk, hogy milyen típusú feladatokra számíthatsz:

  • rácsteszt
  • kifejtős kérdések
  • egy érdekes és aktuális jogi eset
  • A feladatlap megoldása során nyugodtan keresgélhetsz az interneten, valamint már most olvashatod kiadványainkat, ahol sok hasznos információt megtalálsz. A feladatok mindennapi problémákat vizsgálnak, amelyekkel bárki találkozhat.

Amennyiben IX-XII. osztályos diák vagy, jelentkezhetsz október 11-ig, az alábbi űrlap kitöltésével: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHLWCrkmeEeEBseSsKwWjF_g9U1sut6yilX63J8Kv3HkMvRA/viewform?fbclid=IwAR0zd3RcxEY_8qzV2ODe5dNDDr0TtUOOcXWQrrlGzNeJPKMBC4BwkhFSubI%C2%A0

Legfrisebb bejegyzések

14 + 12 =

Share This