JOGI KI MIT TUD?

2017. szept 05

jogi ki mit tud 2017

Jogi ki mit tud? VERSENY – Avagy, te mennyire ismered a jogaidat? Tudod, hogy hány éves kortól lehet munkát vállalni? Mit kell tudni, ha megállít a rendőr? Mi történik, ha nem fizetsz ki egy büntetést? Te tudsz keretek között mozogni? Ezekre és sok más jogi kérdésre megtudhatod a választ, ha jelentkezel a JOGI KI MIT TUD! versenyre. 

IX-XII. osztályos diákok jelentkezését várjuk, 3 fős csapatokban, a csapattagok nem kell feltétlenül egy osztályba vagy egy iskolába járjanak.

Hogyan és meddig? Október 7-ig lehet jelentkezni e-mailben: jogaink.egyesulet@gmail.com címre, ahova elkülditek a következő információkat: csapat neve, csapattagok neve, milyen iskolába és hányadik osztályba jártok.

Az I. fordulóban online felületen juttatjuk el nektek a feladatokat, kérdéseket. Ezt követően sor kerül a Kolozsváron tartandó döntőre, október 28. – án, ahol a csapatok különböző érdekfeszítő feladatokat kapnak, és egy igazi bírósági pert is eljátszunk.

A kimagasló teljesítményt nyújtó csapatok értékes nyereményekben részesülnek: kalandpark belépő, függőágyak, hátizsákok, valamint bíróságlátogatás, amikor megtudhatjátok, hogyan is zajlik egy bírósági per, visel-e a bíró parókát és van-e kalapács a kezében, illetve hogyan hallgatnak ki egy tanút? Nem utolsó sorban, betekintést nyerhetsz egy ügyvéd mindennapjaiba iroda látogatás során.

Jelentkezz és mutasd meg mit tudsz!

Legfrisebb bejegyzések

11 + 3 =

Share This