Hogyan jelentkezz a Jogi ki mit tudra?

2017. szept 26

jogi ki mit tud

Ki jelentkezhet a Jogi ki mit tud versenyre?

IX.-XII. osztályos diákok jelentkezését várjuk 3 fős csapatokban. A csapattagok nem kell feltétlenül egy osztályba vagy egy iskolába járjanak.

Meddig lehet jelentkezni a versenyre?

Október 7-ig lehet jelentkezni.

Hogyan kell jelentkezni?

E-mailben: jogaink.egyesulet@gmail.com címre, ahova elkülditek a következő információkat: csapat neve, csapattagok neve, milyen iskolába és hányadik osztályba jártok. A jelentkezésről visszaigazolást fogtok kapni.

Kell-e előzetesen készülni valamilyen anyagból a Jogi ki mit tudra?

Nem szükséges előzetesen készülni, hiszen az I.fordulóban a kérdéseket és a feledatokat e-mailben fogjátok megkapni és szinte két hét áll rendelkezésetekre, hogy a megoldásokat nekünk visszaküldjétek. A megoldásokhoz bármilyen segédeszközt használhattok, nyugodtan böngészhetitek az internetet is, ajánljuk figyelmetekbe kiadványainkat is, amelyeket az oldalunkon akár online is elérhettek.

Legfrisebb bejegyzések

Lejárt a VI. Jogi ki mit tud? vetélkedő!

Lejárt a VI. Jogi ki mit tud? vetélkedő!

Április 22-én, szombaton került megszervezésre a VI. Jogi ki mit tud? vetélkedő döntője, online. A döntőbe az első fordulóban az 5 legnagyobb pontszámot elért versenyző jutott be. Az online döntő keretén belül 2 feladatot kaptak a versenyzők, be kellett részletesebben...

14 + 14 =

Share This