A döntős csapatok véleménye a Jogi ki mit tud? versenyről

2017. nov 01

jogi ki mit tud vélemények 2017

Jogpalánták: Nekünk tetszett, hogy spontán volt az egész, nem volt annyira stresszes, mint egy verseny szokott lenni. Nem éreztük, hogy most verseny van és teljesíteni kell, hanem inkább laza volt, főleg a bírósági tárgyalás, közösségben éreztük magunkat. Szerintünk a versenynek van jövője és létjogosultsága, sikerült közelebb hozni a jogi világot, közösségépítő jellege volt és pozitívnak tartjuk a közösség felelősségtudatának a megerősítését.

Ex-iuris: Kellemes volt az egész verseny hangulata, barátságosak voltak a szervezők, mosolygósak. Jó volt, hogy interaktív volt az egész verseny, de arra számítottam, hogy a döntőben több feladat lesz és több elméleti kérdés.

Fenegyerekek: Szorakoztató volt, voltak feladatok, amelyek túl könnyűek voltak. Az első fordulóban tetszett főleg a filmes feladat és a vicces törvények.

Da Vinci kód: Hangulatos volt a verseny, közvetlen és élethű, beleéltük magunkat a szerepekbe, az I.fordulóban is érdekesek voltak a feladatok.

Csapatnév: Nagyon tetszett a feladatok típusa, nem volt egyírányú az egész, tetszett a perszimuláció. Arra számítottunk, hogy a döntő is olyan lesz, mint az online feladatok, de pozitívan csalódtunk.

JogÁszok: Vagányul volt megszervezve az egész verseny, élveztük a feladatokat is, a döntő kissé elhúzodott, tarthatott volna kevesebbet.

Iustiregun: Mi konkrét kérdésekre számítottunk, de jobb volt, mint ahogyan elképzeltük. Nem voltak olyan szárazok a kérdések, jó volt a tárgyalás, lehetett látni, hogyan is zajlik a valóságban egy tárgyalás, élveztük a vicces feladatot is és az activitys része is jó volt.

Legfrisebb bejegyzések

5 + 3 =

Share This